La mulți ani din partea primarilor!

0
1083

Acum la sfârșit de an, primarii comunelor ieșene se adresează localnicilor, transmițându-le urări și încurajări pentru anul ce va veni în câteva ore.
Iată câteva gânduri ale edililor câtorva comune din județul Iași:

„Câteva clipe ne mai despart de momentul în care anul 2018 se va incheia și vom păși cu speranță și încredere în anul 2019, anul pe care vi-l doresc a fi cu mult noroc și reușite în tot ceea ce v-ați propus. Finalul de an este întotdeauna un prilej al bilanțurilor pentru fiecare dintre noi, însă prin responsabilitatea ce mi-a fost încredințată prin vot de către dumneavoastră sunt cinstit și vă mărturisesc că mi-aș fi dorit un decembrie 2018 în dreptul căruia să fie bifate mult mai multe succese.
Sunt un om de acțiune, un om care întotdeauna s-a dovedit a fi alături de cei care mi-au solicitat sprijinul, însă sunt situații în care, deși ne-am dori să facem mai multe, procesul birocratic și reglementările legale sunt piedici care încetinesc implementarea unor proiecte dorite. Descurajați, poate, în anumite momente, am căutat soluții, iar prin eforturi comune am reușit să ducem la bun sfârșit idei și proiecte promovate și asumate. Pe de altă parte, reafirm faptul că vă aștept la primărie să ne vorbiți despre nevoi, idei, dorințe, găsind împreună modalitățile cele mai bune de a le rezolva sau pune în aplicare!
Vă doresc din suflet ca Anul Nou să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât pe plan familial cât și profesional, să vă aducă împliniri și puterea de a fi mai încrezători, mai buni și mai generoși unii cu alții.
La mulți ani fericiti”- a spus primarul Birnovei, Mihai Balan

„La Multi Ani Letcaneni!La Multi Ani ieseni!La Multi Ani Romania!LA MULTI ANI 2019!”-primarul comunei Letcani, Stelian Turcu

„Cumpăna dintre ani să vă gaseasca in deplina armonie,iar gândurile cu care vă îndreptati spre noul an să vi se îndeplinească! LA MULTI ANI!”- a transmis Ticu Zamisnicu-primarul comunei Probota.

„A mai trecut un an pentru care vreau să vă mulțumesc. Tuturor, în egală măsură, le sunt recunoscător pentru un an 2018 în care mi-a fost dăruit cel mai frumos cadou: fiica mea, Sarah! Vouă, prieteni, vă mulțumesc pentru că împreună am râs sau uneori ne-am supărat, poate.
Dumneavoastra, dragi locuitori ai comunei, vreau să vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea pe care mi le arătați de atâția ani. După un 2018 cu numeroase proiecte bifate, vă asigur că și în 2019 va fi la fel pentru că așa trebuie pentru a avea o comună așa cum ne-o dorim!
Colaboratorilor le mulțumesc pentru parteneriate și le doresc un an cât mai bun, așa cum și vouă, familie, prieteni sau cetățeni pe care îi reprezint, vă doresc un 2019 în care să duceți la îndeplinire ceea ce v-ați propus, poate, în alți ani, dar nu ați reușit să realizați, multă sănătate, armonie alături de cei dragi și putere de muncă. Să credem că totul e posibil dacă într-adevăr îndrăznim să visăm! La mulți ani! Petrecere frumoasă tuturor” -Paul Mursa,primarul comunei Plugari.

„La trecerea dintre ani, să privim înapoi cu iertare, iar înainte cu speranţă,recunoştinţă și înțelegere! Această zi să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri! La multi ani românilor de pretutindeni” -Damian Butnariu-primarul comunei Mogosesti-Siret.

„Am mers cu uratul la gospodarii mei la Căminul Cultural Ciortești, mi-a plăcut să îi găsesc așa uniți și bine organizați. La multi ani, dragii mei”- Alina Apostol, primar al comunei Ciortesti.

„Alături de gospodării satului, am primit trupele de urători mascați, costumați în personaje precum: țigani, căluți, jieni, capre și porcul specific din satul Orzeni, ce au alungat anul vechi pentru a-l putea primi cum se cuvine pe cel nou! Mâine este prima zi din noul an și va doresc la toți să-l începeți cu încredere și să realizați chiar mai mult decât va propuneți.La mulți ani 2019”-Gheorghe Stefurac, primarul comunei Holboca.

„Mulțumim celor prezenți la Primaria Valea Lupului, Iași, este un eveniment de sfarsit de an deosebit pentru noi, pastrarea și perpetuarea tradițiilor. Vă urăm un an 2019, cu sănătate , bucurii și împliniri. LA MULȚI ANI!”-Dumitru Mihailuc, primarul comunei Valea Lupului.

„Cu speranta ca urarea mea sa ajunga la fiecare dintre voi, acum cand mai sunt putine zile pana la trecerea in Noul An, va urez „La multi ani!”-Dan Nita-primarul comunei Miroslava.


( ! ) Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0001413232{main}( ).../index.php:0
20.0002414704require( '/home/jriro/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.672766260368require_once( '/home/jriro/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.687666306496include( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/single.php ).../template-loader.php:106
50.998368730600locate_template( $template_names = 'loop-single.php', $load = TRUE, $require_once = ???, $args = ??? ).../single.php:28
60.998368730696load_template( $_template_file = '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php', $require_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:716
70.998468741152require_once( '/home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/loop-single.php ).../template.php:770
81.021468896160td_module_single_base->related_posts( $force_sidebar_position = ??? ).../loop-single.php:72
91.021768912752td_block_related_posts->render( $atts = ['limit' => 3, 'ajax_pagination' => 'next_prev', 'live_filter' => 'cur_post_same_categories', 'td_ajax_filter_type' => 'td_custom_related', 'class' => '', 'td_column_number' => 3], $content = ??? ).../td_module_single_base.php:974
101.066568957352td_block->get_block_pagination( ).../td_block_related_posts.php:56

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here