Iași – Măsuri de ordine cu ocazia Bobotezei

0
454

Cu prilejul sărbătorii religioase ”Boboteza” duminică, 06 ianuarie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieşeni se vor afla în misiune, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la mai multe lăcașe de cult, în Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos și Hârlău.

La slujba din curtea Catedralei Mitropolitane din Iași, unde în fiecare an participă un număr mare de credincioşi, pentru a se păstra ordinea, în jurul recipientelor cu agheasmă se va monta un dispozitiv de protecție, iar accesul în interiorul zonei delimitate pentru a se lua apă sfinţită, se va realiza printr-un culoar special amenajat.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să manifeste răbdare, să aibă un comportament decent şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here