EXCLUSIV: JALE printre ŢIGANII din PĂCUREŢ! Un tânăr şi-a pierdut viaţa şi a luat-o şi pe a unuia nevinovat

0
5868

Tragedie pe şoselele României! Un tânăr ieşean de etnie rromă, din cartierul Păcureţ, a sfârşit în chinuri groaznice în dimineaţa de duminică-luni, în jurul orei 4.00, în localitatea băcăuoană Orbeni. Luni – dimineaţă, pe DN2, înainte de intrarea în localitatea Răcăciuni, județul Bacău, două autoturisme s-au ciocnit frontal. În urma coliziunii au rezultat două persoane decedate și alte trei victime ce au necesitat spitalizare, toate din maşina condusă de Bobocel Florin. Acestea au fost transportate initial la un spital din Bacău, iar, ulterior, au fost transferate la Upnitate de Primiri Urgenţe (UPU) – “Sf. Spiridon”, din Iaşi. “În această dimineaţă, în jurul orei 4.00, s-a produs pe raza localitaţii Orbeni un grav accident rutier. Este vorba despre o coliziune frontală. Ambii conducători auto, invarstă de 27 de ani, au decedat”, a precizat agentut sef Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. În urma tragediei au mai rezultat trei victim din autoturismul condus de ieşean.

Cine este vinovat?

Potrivit oamenilor legii, accidental ar fi fost produs de ieşeanul Bobocel Florin (27 ani, din Iaşi). Acesta ar fi adormit la volan. “Am fost sesizaţi să intervenim la un accident rutier soldat cu victime. Din nefercire, ambii soferi, în vârstă de 27 de ani au decedat. S-a întocmit dosar penal”, a precizat agentul şef Cătălina Creţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţie Judeţen (IPJ) Bacău. în acea zonă, carosabilul este umed, urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioă.

Ciudat!

Multe semene de întrebare se ridică atunci când ocupanţii maşinii, cei trei tineri raniţi, care au scăpat ca printr-o minune, l-au însoţit pe Bobocel în drumul spre MOARTE. Menţionăm faptul că identitaţile celor trei indivizi nu le vom face publice, momentan. Unul dintre ei este CAMPION LA DANS, dar este în stare gravă.

VOM REVENI CU DETALII!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here