Andrei Cristea a fost cedat la U Craiova în schimbul lui Florin Gardoș și Andrei Burlacu!

0
691

Cristea a fost cedat definitiv. Burlacu este deja în Antalya, el plecând în cantonament marţi cu U Craiova şi va face vineri joncţiunea cu noua sa echipă. Gardoş va ajunge probabil sâmbătă în Antalya.

„Florin Gardoș și Andrei Burlacu sunt împrumutați până la finele sezonului de la Universitatea Craiova, cu opțiune de cumpărare în vara anului 2019.

În vârstă de 30 de ani, Florin Gardoș are 14 prezențe în prima reprezentativă a României.
Originar din Satu Mare, a început fotbalul la juniorii Olimpiei.
La seniori s-a consacrat la Steaua unde a evoluat între 2010 și 2014, de acolo a urmat transferul la Southampton. În Premier League a adunat 11 meciuri, revenind în România la Universitatea Craiova.
Gardoș poate juca atât pe postul de fundaș central, cât și mijlocaș la închidere.

Andrei Burlacu, 21 de ani, este un atacant originar din Botoșani. Are 42 de meciuri jucate în Liga 1 în tricoul Craiovei pentru care a marcat 6 goluri. De asemenea, are o prezență pentru România U21.

Le urăm bun venit și mult succes în tricoul Politehnicii!

În schimbul celor doi jucători, Politehnica l-a cedat pe Andrei Cristea la Universitatea Craiova.
Căpitanul Politehnicii în ultimele 3 sezoane, Andrei a fost un jucător exponențial al Politehnicii contribuind din plin la prima participare în Cupele Europene și la egalarea celei mai bune performanțe a echipei, în sezonul trecut, locul 6 în Liga 1.
La dorința expresă a sa de a beneficia de o nouă provocare, clubul nostru a fost de acord, mulțumindu-i totodată pentru tot ce a făcut pentru Politehnica!
Mult succes, Andrei, la noua echipă!”

Sursa foto: CSM Politehnica Iaşi

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here