Țibana: Au fost furați banii de salarii. Seiful Primărei a ajuns in sanț

0
902

UPDATE: După analiza financiar-contabilă a Primăriei și din primele cercetări ale Poliției a rezultat că suma furată este de 160.000 ron.
Trecând peste faptul că seiful și casa de bani din casierie pot concura cu succes cu cele mai autentice piese de muzeu, angajații au rămas deocamdată fără banii de salarii, iar consilierii fără indemnizații.

După sărbători, unii au rămas fără bani și s-au gândit să facă rost, chiar și furându-i pe ai altora. Așa s-a întâmplat la Țibana la sfârșit de săptămâna, când sediul Primăriei a fost colindat seara, după ora 22,00. Colindătorii și-au luat singuri plata, asta după ce au forțat un geam și au fost hiptonizati de seiful din casierie. Și cum acesta nu s-a deschis de bunăvoie, a fost forțat să cedeze, astfel că a plecat purtat pe brațe de hoții-colindători, cu tot ce era depozitat în interior.

Conform datelor contabile, paguba Primăriei totalizează aproximativ 4 miliarde de lei vechi, bani destinați în special plăților către comunitate.

Primarul comunei Țibana, Gheorghiță Rotaru a precizat că este pentru prima dată în istoria primăriei când se înregistrează o asemenea pagubă si în continuare, Poliția întreprinde cercetările aferente unei asemenea fapte, urmând a se lua măsurile ce se impun în astfel de cazuri.
Vom reveni!

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here