FOTO: Moarte suspectă într-o localitate din judeţ

0
1389

Un ieşean în vârstă de 35 de ani a fost găsit decedat marţi dimineaţă, într-o groapă, pe o uliţă dintr-o localitate din apropierea Iaşului.
Victima se numeşte Constantin Alexandru. Trupul neînsufleţit a fost găsit chiar de frate, Vasile. Bărbatul a alertat imediat autorităţile. „Din primele informaţii, Constantin Alexandru a fost luni – seara să servească alcool la un prieten. De acolo nu se mai cunoaşte nimic. Dimineaţă, fratele victimei a fost alertat de lătratul câinilor şi a mers în apropierea locuinţei pentru a vedea ce s-a întâmplat. În spatele casei, într-o groapă, şi-a găsit fratele fără suflare. Am înţeles că persoana decedată prezenta urme de violenţă pe corp”, a precizat Petru Holicov, edilul localităţii Sineşti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, oamenii legii demarând cercetări în acest caz.
„În localitatea respectivă a mers şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Victima prezenta leziuni pe corp, dar, din primele informaţii, se pare a fi vorba despre o moarte suspectă”, a declarat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cel mai probabil, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a decedat din cauza hipotermiei. Vom reveni cu amănunte.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here