Victor Ponta a adus Pro România și la Pașcani

0
319

În cursul zilei de astăzi, fostul premier al României, Victor Ponta, preşedinte al partidului PRO România, a efectuat o vizită în Paşcani.

Ponta s-a întâlnit la Casa de Cultură” Mihail Sadoveanu” cu membrii organizației locale cât și cu simpatizanții structurii politice mentionate. Cu această ocazie a prezentat conducerea filialei din Pașcani și a discutat despre obiectivele noului partid politic, cât și despre ideologiile acestuia.
Alături de Victor Ponta au fost și liderii Pro Romania Iași. De menționat faptul că la nivelul municipiului Pașcani organizația lui Ponta este reprezentată de către Cristian Rățoi, fiul fostului deputat și primar al municipiului Pașcani, Neculai Rățoi.

În sala au fost prezente câteva zeci de persoane, majoritatea foşti membri PSD, din Paşcani, comunele învecinate şi chiar din oraşul Hârlău.
Ponta a explicat de a plecat din PSD şi a criticat actuala putere politică pentru performante guvernamentale slabe. Fostul premier le-a spus celor din sală ca nu este împotriva social democraţilor, ci a preşedintelui Liviu Dragnea. Victor Ponta şi-a adus aminte şi de foştii săi colegi de partid din Paşcani, in special de fostul primar şi deputat Neculai Ratoi, din vremea când acesta insista la fostul premier pentru obţinerea de fonduri şi investiţii.
Preşedintele Pro România a spus că sprijină proiectele actualului primar Dumitru Pantazi dacă sunt în interesul cetăţenilor, dar nu va ezita să critice, când va fi cazul.
Victor Ponta a fost însoţit şi de senatorul Adrian Tutuianu, care a explicat de ce s-a înscris în PRO România, după ce a fost dat afară din PSD.
Reprezentanţii PRO România au vorbit şi despre alegerile europarlamentare din acest an, reamintind ca pe lista se va afla comisarul european Corina Creţu.

La sfarsitul vizitei a fost făcută o fotografie de grup, în holul Casei de Cultură. La Paşcani, urmează să aibă loc alegeri interne pentru desemnarea conducerii, acum coordonatorul local fiind Cristian Răţoi.
(foto bittv)

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here