Fostul și actualul director de la finanțe-același Marian Bosianu

0
2322

Astăzi, 4 februarie 2019, Marian Bosianu a fost reconfirmat pe postul de director la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași. La sfârsitul mandatului anterior, Marian Bosianu nu mai primise ordinul de prelungire a mandatului de director general la DGRFP Iași, locul său fiind preluat timp de o lună de către Doina Naum, directoarea de la Colectare.
Marian Bosianu este perceput ca fiind unu dintre cei mai experimentați finantisti ieșeni, astfel că mare parte dintre angajații DGRFP Iași apreciază reconfirmarea pe post a fostului director.

Stire din august 2018: Marian Bosianu, cel care asigura interimatul la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași până zilele trecute, a primit în cursul acestei zile un ordin din partea ANAF prin care mandatul i se prelungește pentru încă o perioada de 6 luni.

Marian Bosianu a fost numit în luna aprilie a anului 2017 pe funcția de director general al DGRFP Iași. În trecut, în 2015, a mai ocupat această funcție. De asemenea, Marian Bosianu a deținut și funcția de prefect al Iașului, dar și cea de șef al Gărzii Financiare.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here