Iubire la puterea a treia

0
458

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași organizează joi, 14 februarie 2019, de la ora 10.00, la Centrul pentru persoane vârstnice a Direcției de Asistență Socială, situat în Aleea Rozelor nr. 20, un eveniment prilejuit de împlinirea a 84 de ani de la nașterea poetului Grigore Vieru.
Sub genericul „Iubire la puterea a treia”, seniorii se vor întrece în cadrul concursului „Terapie prin poezie” – cu dragoste despre viața și opera scriitorului Grigore Vieru. Grupul vocal „Şogoriţele” al Asociației AFECT și grupul vocal „Cântec de dor” al Căminului de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” din Copou vor recita poezii și vor susține un scurt program artistic prin care cinstesc vârsta de aur a aniversaților din acest an.
Reprezentanții bibliotecii județene vor expune câteva dintre cărțile și albumele legate de opera apreciatului autor.
Activitatea este organizată în parteneriat cu Asociația AFECT, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” și Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasă Parascheva” și se desfășoară în cadrul proiectului „O carte pentru vârsta a treia”, care își propune să valorifice parteneriatele cu centrele de cartier pentru pensionari și căminele de bătrâni aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială Iași, prin continuarea funcționării punctelor de împrumut carte și prin activități de recreere pentru seniori, locatari ai acestor așezăminte.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here