FOTO: Un şofer epileptic a fost pe punctul de a provoca o tragedie, în CUG. Salvatorul a fost un alt participant la trafic

1
1804

Un tânăr şofer a fost pe punctul de a provoca o tragedie în seara de 16 februarie 2019, pe şoseaua Nicolina, în cartierul ieşean CUG. Incidentul s-a produs în jurul orei 18.00. Potrivit martorilor, bărbatul, care staţiona la semafor, a făcut o criză de epilepsie. Un alt participant la traffic l-a observant şi a anunţat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, dar şi Poliţia. Echipajul medical sosit la faţa locului i-a acordat primul ajutor după care tânărul şi-a încuiat maşina şi a pornit pe jos alături de prietena lui spre domiciliu. Menţionăm faptul că persoana în cauză a refuzat transportul la o unitate medicală.

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Asta nu are ce cauta cu permisul in buzunar. Medicul de familie sau medicul care il are in evidenta trebuia sa ceara Politiei retragerea permisului la asa diagnostic. Si daca n-a facut-o si a fost asat sa conduca, acum sa-si faca datoria Politia si s-ai retraga permisul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here