Tribunalul Iaşi va desemna trei judecători, care vor face parte din biroul electoral de circumscripţie judeţeană Iaşi, a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European

0
745

În conformitate cu dispoziţiile art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările ulterioare şi potrivit Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019 aprobat prin H.G. nr. 81/2019, Tribunalul Iaşi aduce la cunoştinţa publicului următoarele:

La data de 27 martie 2019, orele 13,00, va avea loc la sediul Tribunalului Iaşi – Sala de Consiliu nr. 308, et. 3, (lângă Biroul primului grefier al Tribunalului Iași), în şedinţă publică, tragerea la sorţi în vederea desemnării celor 3 judecători care vor face parte din biroul electoral de circumscripţie judeţeană Iaşi, birou ce se va constitui în scopul organizării şi desfăşurării, la nivelul judeţului Iaşi, a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European, care au ca zi de referință, ziua de duminică, 26 mai 2019.

Tragerea la sorţi se va face dintre judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului Iaşi, potrivit dispoziţiilor art. 26 alin. 2 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here