FOTO: ATENŢIE cetăţeni! Taxiurile RVR iau foc în mers

0
1558

O tânără vasluiancă în vârstă de 32 de ani a trecut prin clipe de coşmar sâmbătă dimineaţă după ce a apelat la serviciile firmei de taxmetrie ieşene RVR Taxi. Femeia se întorcea spre Vaslui de la Aeroportul Internaţional Iaşi. În faţa aerogării, tânăra a apelat la serviciile firmei de taxi RVR pentru a o duce la domiciliu. Pe traseu, mai exact pe DN 24, în satul Poiana (comuna Schitu Duca), în apropierea intersecţiei cu localitatea Pocreaca, pasagera l-a avertizat pe taximetrist că simte un miros puternic de fum. În momentul în care acesta a încetinit, fumul înecăcios a pătruns în interiorul autovehiculului.


Conducătorul auto a oprit, iar când a deschis capota au izbucnit flăcările. Potrivit anchetatorilor, toate documentele şoferului au ars, dar, din fericire, clienta a reuşit să-şi scoată bagajul la timp din maşină.

Şoferul a declarat că maşina care a luat foc abia o primise. Autoturismul pe care lucra el de obicei se defectase şi era în service. Cel mai probabil, cauza producerii incendiului a fost un scurt-circuit electric. Autoturismul a ars în totalitate. Nu au existat victime.

Pasagera şi-a continuat traseul spre Vaslui cu un alt taxi. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere. Incendiul a fost lichidat de pompieri.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here