FOTO-VIDEO: Din nefericire se întâmplă la Iași! Femeie înjunghiată în gât în plină stradă

0
2072

Polițiștii ieșeni au intrat în alertă miercuri dimineață, după ce o femeie a fost înjunghiată în gât pe strada Cerna, din cartierul Mircea cel Bătrân.

Anchetatorii au fost anunțați prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112 despre producerea incidentului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și unul de Poliție. În urma incidentului, victima a fost transportată de urgență la Spitalul “Sfântul Spiridon”, din Iași, pentru primirea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie. Potrivit medicilor, victima a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă „Nicolae Oblu” unde a fost evaluată, stabilizată şi operată de urgenţă. În astfel de situaţie, ţinând cont că leziunea este severă, prognosticul rămâne rezervat.

Atacatorul a fost identificat și reținut de oamenii legii. Dănuţ Florin Cibotariu, de 31 de ani, din Iaşi  a fost dus la audieri la Secția VI de Poliție. De asemenea, martorii afirmă că bărbatul și victima se cunoșteau, aceasta din urmă fiind o prietenă de-a mamei lui. Mai mult, individul suferă de afecțiuni psihice și urmează a se stabili dacă acesta a avut sau nu discernământ. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, iar cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. „Bărbatul a avut mai multe internări la Institutul de Psihiatrie Socola unde se află şi în momentul de faţă pentru a se stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei. Întreaga lui conduită a fost aberantă. A avut un schimb de cuvinte cu un martor care stătea pe bancă cu victima. Nemulţumit fiind de tratamentul verbal a mers în locuinţa din imediata apropiere şi s-a înarmat cu un cuţit. Acesta s-a reîntors şi i-a aplcat victimei, o femeie în vârstă de 43 de ani, o lovitură în zona cervicală-posterioară. Cercetările continuă în acest caz”, a precizat prim-procurorul Mihaela Apostol, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here