Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, s-a predat la Poliţie. A fost dus cu duba la Penitenciar

0
359

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, a fost condamnat definitiv marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la 5 ani de închisoare, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, decizia fiind definitivă.

Sorin Blejnar susţine că a fost condamnat fiind nevinovat şi că “cineva încă îl iubeşte” pe Mircea Negulescu – “Portocală”, fostul procuror care a instrumentat acest dosar. “Atâta timp cât nu am făcut faptele pentru care astăzi am fost condamnat, eu nu m-am întâlnit cu niciunul dintre denunţători, nu am luat banii, nu am făcut absolut nimic, cred că la dosarul cauzei există indicat cu exactitate destinatarul banilor, se văd banii acolo, cine i-a luat. O să mă îndrept spre instituţia statului numită puşcărie ca să mă predau, o să-mi ispăşesc pedeapsa şi cu asta basta. Sperăm că undeva, cândva, cineva îşi va da seama că am fost condamnat pe nedrept”, a afirmat Sorin Blejnar, marţi, într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune B1.

Întrebat de ce crede că s-a ajuns la o condamnare în cazul său, având în vedere că susţine că este nevinovat, fostul şef al ANAF a spus că “cineva din structurile statului încă îl iubeşte pe Portocală”, referindu-se la Mircea Negulescu, cel care a instrumentat acest dosar. “Probabil ca să aibă câştig de cauză celebrul Portocală, procurorul care mi-a instrumentat în mod abuziv acest dosar. Cineva încă-l iubeşte în structurile statului. Pe nişte invenţii de-ale lui Portocală să ajungi să faci cinci ani de închisoare, mie mi se pare halucinant, dar suntem în România şi nu mai am niciun fel de comentariu de făcut”, a spus Sorin Blejnar.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here