FOTO-VIDEO: Incidente la mitingul PSD de la Iaşi

0
626

Mitingul Partidului Social Democrat (PSD) de la Iaşi nu a fost lipsit de incidente. Înjurături ca la uşa cortului din partea opozanţilor puterii, mesaje obscene, îmbrânceli şi petarde aruncate în zona susţinătorilor PSD au fost câteva dintre  incidentele înregistrate joi, în Piaţa Unirii, din Iaşi.

Primele delegaţii au ajuns în jurul orei 13.45, fiind vorba de 200-300 de oameni veniţi din Bacău.

În total, în Piaţa Unirii s-au adunat peste 20 de mii de cetăţeni, pro şi aniti PSD. Deşi se spunea că momentele artistice vor avea loc după ora 16.00, fanfara pregătită pentru eveniment a început să cânte în jurul orei 14.00, odată cu popularea pieţei.

La eveniment nu au lipsit u manifestanţii turmentaţi. Asta, în ciuda faptului  că pe o rază de 700 de metri, în jurul Pieţei Unirii, nu s-a comercializat băuturi alcoolice.

Un alt incident s-a petrecut în momentul în care Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a luat cuvântul. Persoane din opoziţie au închiriat o cameră în Hotelul “Unirea” şi au aruncat cu manifeste anti-PSD, dar au arborat şi un banner la geamul uneia dintre camere.

Securitatea acestui eveniment a fost asigurata de peste 500 de forte de ordine.Din fericire nu au existat incidete majore. În urma manifestanţilor, Piaţa Unirii a rămas îngropată în gunoaie. Sâmbătă, în aceeaşi locaţie, liderii Partidului Naţional Liberal (PNL) vor organiza un alt miting. La eveniment se anunţă prezenţa Preşedintelui României Klaus Iohannis.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here