FOTO: Femeie târâtă de tramvai, la Iaşi! Totul până la POŞETĂ!

0
1603

O femeie de 55 de ani, din Moţca (judeţul Iaşi) a văzut moartea cu ochii, joi, după ce a încercat să urce într-un tramvai al Companiei de Transport Poblic (CTP) Iaşi. Nina Costea a fost târâtă câţiva metri pe stradă. Femeia a încercat să se urce în mijlocul de transport în comun, pe uşa din spate.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„La locul solicitării, pacienta de 55 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă frontală stângă, observaţie fractură humerus stâng şi o contuzie genunchi drept. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la locul solicitării, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru investigaţii de specialitate”, a precizat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Reprezentanţii CTP susţin că vatmanul a reacţionat prompt. “Vatmanul vagonului cu pricina a reacţionat prompt în astfel de situaţii. Persoana nu a fost prinsă între uşile vagonului, însă, ea, nu a dorit să elibereze mânerul poşetei prinsă între uşi şi astfel s-a ajuns ca dumneaei să fie rănită”, a menţionat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al CTP.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul. “S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here