PNL și PMP s-au saturat de circul facut de Maricel Popa la Consiliul Județean

0
485

Consilierii județeni PNL nu vor participa la ședința ordinară a Consiliului Județean Iași convocată pentru data de mâine, 29 mai 2019, la Ruginoasa, decizie motivată de organizarea improprie și iresponsabilă a prim-consilierului județean, Maricel Popa. Este a doua oară în patru luni când Maricel Popa convoacă o ședință la Ruginoasa încercând, prin mijloace lipsite de etică profesională, să obțină girul pentru un proiect ce nu poate fi decât o ambiție mai degrabă de natură personală.

Grupul consilierilor județeni PNL au constatat și atras atenția în ședințele publice că proiectul propus de Maricel Popa la Ruginoasa, în vederea preluării unui teren și construcției unui centru de fotbal pentru juniori este o investiție locală și nu una județeană, care nu își poate găsi finanțarea legală din fondurile bugetare județene.

„Reamintim că o propunere de înființare a unor centre de fotbal pentru juniori în mai multe comune din județul Iași a venit din partea grupului consilierilor județeni PNL, pentru a realiza, astfel, o rețea județeană de dezvoltare a sportului în mediul rural. Cu toate că folosirea mijloacelor ilegale de către Maricel Popa pentru a-și rezolva interesele personale a fost sancționată zilele trecute, acesta refuză, în continuare, să înțeleagă că legea lui Liviu Dragnea nu se mai aplică în județul Iași. În acest sens, consilierii județeni PNL și PMP au înaintat o notificare comună executivului Consiliului Județean Iași prin care îi solicită lui Maricel Popa să renunțe la aceste practici”, a declarat Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni PNL.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here