FOTO-VIDEO: Ieşeni împuşcaţi de un individ „orb” de gelozie

0
1283

Doi ieşeni au ajuns ieri dimineaţă în stare gravă la spital, după ce au fost împuşcaţi. Incidentul s-a produs duminică-seara, în satul Tabăra, din comuna Bivolari.

E vorba despre două victime împuşcate, aparent fiind vorba despre acelaşi agresor. La faţa locului au mers echipaje ale Poliţiei, Serviciului de Ambulanţă Bivolari şi de terapie mobilă intensivă. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, împuşcat în abdomen, acesta fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi. El a fost internat în Clinica de Chirurgie, fiind dus direct în sala de operaţii. De asemenea, un pacient de aproximativ 30 de ani, care a fost împuşcat în picior, a fost preluat după primul pacient”, a declarat ieri dimineaţă medicul Ovidiu Popa, de la UPU Spitalului Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

Conform acestuia, bărbatul de 52 de ani a suferit o plagă împușcată la nivel inghinal drept, cu hematom format și leziune de arteră femurală, având și două plăgi la coapsa dreaptă.Pacientul a fost dus direct în sala de operații, deoarece se afla în șoc hemoragic. Ieri după-amiază, acesta era încă intubat, cu piciorul revascularizat.

De asemenea, cel de-al doilea bărbat împușcat a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță de tip B2, de la Bivolari, după ce a fost împușcat în antepicior. Acesta era în stare stabilă, fiind dus tot la UPU, iar, ulterior, fiind internat, cu un prognostic bun din partea medicilor.

La faţa locului au fost trimise şi echipaje ale Poliţiei. Am fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, încomuna Bivolari, un bărbat de 32 de ani ar fi împuşcat doi bărbaţi, unul de 52 de ani și un altul – de 31 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşiriiinfracțiunilor de tentativă la omor, lovire sau alte violenţe șinerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi. Cei doi bărbați împușcați nu sunt rude, dar și că suspectul ar fi mers la curțile fiecăreia dintre victime, cu scopul de a regla conturile, în cauză fiind vorba despre niște conflicte mai vechi, dar şi despre faptul că fosta iubită urma să plece la muncă în străinătate, aceasta dorind să pună capăt relaţiei cu agresorul. 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here