Jandarmii ieșeni in misiune!

0
406

În perioada 28-30 iunie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări cultural-artistice și religioase organizate în spațiul public şi la care participă un număr mare de persoane.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

Echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la: Târgul Meșteșugarilor Autentici din Parcul Copou Iași, manifestările cultural artistice prilejuite de zilele  comunelor Dumești, Mircești, Scânteia și a satului Miclăușeni, manifestările religioase organizate cu ocazia hramului lăcașelor de cult la parohia Sf. Petru și Pavel din Răducăneni, la mănăstirile Cetățuia și Bucium.

De asemenea, vor fi luate măsuri de ordine cu prilejul sfințirii a două biserici în com. Deleni, una în satul Slobozia și cealaltă la Mănăstirea Lacuri.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să urmeze regulile impuse de organizatorii manifestărilor, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here