FOTO-VIDEO: Atacatorul din Făget a fost prins

0
497

Bărbatul de 33 de ani care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane a fost prins de polițiști. El era la volanul unui autoturism, în localitatea Bichigi.

Bărbatul spune că a consumat droguri.

Atacatorul a fost prins azi-noapte în apropierea casei sale din localitatea Bichigi, după 18 ore de căutări.

Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal din Timişoara, pentru a i se recolta probe biologice.

Poliţiştii l-au prins pe Ionel Bordea joi dimineaţă, în jurul orei 02.00, în apropierea locuinţei sale din satul Bichigi.

Bărbatul nu a opus rezistenţă şi a fost arestat fără folosirea armamentului din dotare.

El a fost încătușat și urmează să fie dus la sediul Poliției Făget pentru audieri.

La scurt timp după ce a fost încătușat le-a povestit celor de la fața locului că o icoană de argint l-ar fi scos afară din casă și i-ar fi dat putere să spargă capul unei femei cu piciorul. După comiterea faptelor, atacatorul a stat ascuns într-un pom. Apoi a vrut să meargă acasă sa faca un dus, s-a urcat la volanul unei mașini și la scurt timp a fost prins.

Bărbatul a atacat, miercuri dimineaţa, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, într-un parc din oraşul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temereşti, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o maşină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, dar fără succes.

Miercuri, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget, au fost făcute publice şi câteva imagini în care apare Ionel Boldea. Astfel, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din faţa unui magazin din localitatea Temereşti, se poate observa cumbărbatul încearcă să spargă uşa localului, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, dar nu reuşeşte.

Aproximativ 200 de poliţişti au fost mobilizaţi cu scopul prinderii criminalului din Făget, fiind instituite filtre în patru judeţe. De asemenea, el a fost căutat şi cu ajutorul unui elicopter şi al unei drone.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here