FOTO-VIDEO: Fetiţă de doar şase ani, accidentată grav la Iaşi

1
2218

O fetiţă în vârstă de doar şase anişori a fost victima unui accident rutier. Tagedia s-a produs în cursul acestei seri, pe o stradă din satul Valea Adâncă, comuna Miroslava. Potrivit martorilor, copila a încercat să traverseze strada, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Aceasta a iesit pe partea carosabila, de după o dubă, alergând. Deşi şoferul autoturismului, în vârstă de 27 de ani, care circula dinspre Iasşi spre Miroslava, pe strada Vântu, a încercat să se ferească, impactul nu a putut fi evitat şi a izbit-o pe fetiţă de asfalt. La faţa locului au sosit imediat poliţiştii şi un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi.

La faţa locului a ajuns şi tatăl micuţei, alertat de vecini despre faptul că fata lui a fost implicată într-un accident rutier şi zace pe trotuar.

Copila a fost transportată la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, din Iaşi. Starea ei este stabilă şi se află înafara oricărui pericol.

Locuitorii zonei susţin că frecvent se produc accidente rutiere datorită faptului că şoferii circulă cu viteză mare pe acel tronson de drum, dar şi pietonii au partea lor de vină pentru că atunci când traversează trada prin loc nepermis nu se asigură.

Conducătorul auto a refuzat să dea declaraţii în faţa camerei de filmat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Fiind testat alcoolscopic, şoferul autovehiculului nu consumase băuturi alcoolice.

 

loading...

Comentarii:

1 COMENTARIU

  1. Tiganii nu respecta nici o regula în Valea Adanca. De cele mai multe ori trebuie tu sa frânezi sau sa fii nevoit sa tragi de volan pentru a evita un accident major. Aceștia joaca fotbal chiar în mijlocul intersecției care merge spre strada Veche sau își lasă mașinile parcate pe contrasens chiar în fata magazinului de pe strada cu același nume. Pentru a evita toate aceste neplăceri care pot baga oameni nevinovați în pușcărie, Politia ar trebi sa se sesizeze și sa și facă datoria fata de cetățenii care le plătesc salariile. De multe ori îți este și frica sa mergi seara pe acea strada pentru ca sunt grupuri de țigani care consuma băuturi alcoolice în fata magazinului sau direct pe sosea obligând mașinile sa frâneze puternic sau sa iasă pe contrasens. Rog autoritățile competente sa ia masuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here