Aeroportul Iași face precizări la acuzațiile apărute în spațiul public

0
413

Ca urmare a informațiilor apărute în mas media astăzi, 09 iulie 2019 și pentru o corectă informare a opiniei publice, Aeroportul Iași face următoarele precizări:

 . Infirmăm titlurile alarmiste privind un iminent colaps al regiei. Aeroportul Iași are o situație financiară stabilă și își desfășoară activitatea în condiții normale.

  • Este adevărat că Blue Air Aviation înregistrează restanțe la plată, în acest sens fiind deschise acțiuni în instanță pentru recuperarea debitelor. Sumele vehiculate în spațiul public nu sunt însă cele reale și în niciun caz nu vor produce colapsul aeroportului Iasi.
  • Totodată, subliniem faptul că relația comercială dintre R.A.A.I. și Blue Air Aviation este una stabilă, ambele părți dorind dezvoltarea traficului aerian din capitala Moldovei.
  • Departamentele de specialitate ale regiei lucrează intens la programele de dezvoltare, numitorul comun fiind modernizarea Aeroportului Internațional Iași.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.aeroport.ro                                                 https://www.facebook.com/IASIairport/


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here