Un tramvai a deraiat după ce a intrat într-un SEAT. Primarul a cerut anchetă la CTP

0
561

Având în vedere accidentul care a avut loc în această dimineață pe str. Palat, vis-a-vis de Sala Polivalentă, în care au fost implicate un tramvai și două autoturisme, primarul Mihai Chirica a dispus demararea unei anchete interne în cadrul Companiei de Transport Public (CTP) privind starea tehnică a tramvaiului și capacitățile de exercitare a profesiei ale vatmanului. Analiza tehnică va fi una amănunțită, iar ancheta se va desfășura în paralel cu cea a organelor de Poliție.

„Am dispus conducerii CTP o verificare amănunțită a tramvaiului care a fost implicat în accident pentru a vedea dacă acesta a fost cauzat din motive tehnice sau din cauza nerespectării regulilor de circulație. În același timp, am dispus și o analiză asupra personalului de la CTP care este responsabil de buna funcționare a tramvaiului care a fost scos la stradă în această dimineață, dacă și-a îndeplinit sarcinile de serviciu în mod corespunzător. În paralel se desfășoară și o anchetă a Poliției și am dispus ca toți colegii de la CTP responsabili să colaboreze nemijlocit şi pună la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru ca această anchetă să fie una corectă şi să aflăm rezultatele ei în cel mai scurt timp posibil. Vom vedea dacă accidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor de circulație, de cauze tehnice sau de o eroare umană. Indiferent de rezultatele celor două anchete, cei responsabili vor fi trași la răspundere”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Reamintim ca este vorba despre accidentul petrecut astazi in fata Salii Sporturilor, in accident fiind implicate doua autoturisme si un tramvai. Impactul a fost unul extrem de puternic, ducand la deraierea tramvaiului si  ranirea a doua persoane. Soferul autoturismului marca Seat si pasagerul autoturismului marca Audi au suferit rani usoare, viata celor doi nefiind pusa in pericol.

Conform martorilor, autoturismul marca SEAT venea dinspre Palat vrand sa vireze la stanga spre Sala Sporturilor, din spate a venit tramvaiul care l-a proiectat pe contrasens intr-un autoturism marca Audi. Cel putin o persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here