„Invitație la dans” de la Ateneul Național Iași

0
193

Concertele anuale realizate în piața medievală a orașului Maastricht, marca André Rieu, atrag fani din toate colțurile lumii, fiind unele dintre cele mai așteptate evenimente de acest gen.

„Invitație la dans” – concertul de anul acesta, va fi realizat într-un cadru spectaculos și se adresează persoanelor de toate vârstele, fiind plin de umor, distracție, emoție și muzică sublimă.

După două transmisiuni, care sunt vândute aproape în totalitate, Ateneul Național din Iași a obținut de la echipa celebrului André Rieu aprobarea de a mai realiza încă o difuzare a spectacolului „Invitație la dans”, în data de 28 iulie, începând cu ora 20.00.

Ieșenii se vor putea bucura, astfel, de spectacolul extraordinar pe care André Rieu, împreună cu orchestra sa Johann Strauss, sopranele de clasă mondială, Platin Tenors și invitați speciali îl pregătesc, chiar din confortul Cinematografului Ateneului Național din Iași. Aceste evenimente care vor avea loc la Cinema Ateneu sunt de asemenea promovate și pe pagina oficială a celebrului André Rieu.

Programul celor trei transmisiuni arată astfel:

Vă invităm să vă rezervați un loc la experiența cinematografică magică dedicată dansului accesând linkurile de mai sus sau apelând la casieria Ateneului Național din Iași.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

 

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here