Misiuni de ordine publică ale Jandarmeriei Iași

0
577

În zilele de 20 și 21 iulie 2019, mai multe echipaje jandarmi vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente, la care se estimează participarea unui număr mare de persoane.

Jandarmii ieșeni vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu prilejul zilelor comunelor Aroneanu, Schitu Duca, Trifești și a satului Deleni (comuna Ciortești), iar la Pașcani vor fi luate măsuri cu ocazia sărbătoririi zilelor municipiului.

În mun. Iași, un echipaj de jandarmi va asigura măsurile de ordine în zona Pietonalului Ștefan cel Mare, sâmbătă, 20 iulie 2019, de la ora 17.00, când este programat a  se desfășura un eveniment în cadrul Programului Centenar 2017-2020.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.  

 Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să urmeze regulile impuse de organizatorii manifestărilor, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here