FOTO-VIDEO: Tragedie la Iaşi! Bărbat călcat de trenul Vaslui-Iaşi

0
2925

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a sfârşit sub roţile trenului care circulă pe ruta Vaslui-Iaşi. Tragedia s-a produs în jurul orei 20.00, în apropierea Gării Nicolina, din Iaşi. Tovarăşii de pahar au spus sub anonimat şi fără a da vreo declaraţie în faţa camerei de filmat că victima făcea parte din rândul persoanelor fără adăpost şi lucra cu ziua pe unde apuca pentru a-şi procura bani de alcool. Tot aceştia au mai povestit că era cunoscut în cartier după porecla „TĂIATUL”, el având multe tăieturi pe abdomen şi mâini. Bărbatul s-ar fi plâns tovarăşilor înainte de tragicul eveniment că nu mai suportă un astfel de trai şi că are de gând să-şi pună capăt zilelor.

Zona unde s-a produs tragedia este circulată intens de ieşeni, deşi nu este niciun pasaj pietonal la nivel cu calea ferată. Cei care au aletrtat autorităţile au fost trecătorii, care au trecut prin zonă. Circulaţia feroviară pe acest tronson a fost blocată timp de aprocximativ o oră.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical, care nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul. Poliţiştii şi criminaliştii au demarat o anchetă în acest caz şi încearcă să stabilească cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here