Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi suferit o criză cardiacă în timpul meciului cu Craiova

0
460

Probleme mari pentru Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Dinamo. Neagoe s-a prăbușit pe banca tehnică a formației dinamoviste în minutul 25 al partidei Dinamo – Universitatea Craiova. Medicii au intervenit de urgență, ambulanța a venit la marginea terenului, iar Neagoe a fost stabilizat minute în șir înainte să fie tranportat la Spitalul de Urgență Floreasca. Partida a fost întreruptă aproape 20 de minute, iar jucătorii celor două formații păreau îngroziți.

Dinamo a pierdut primul meci din acest sezon al Ligii cu 0-5 la Viitorul Constanța. Aducerea lui Neagoe pe banca tehnică acum aproape o lună și jumătate a fost puternic contestată de suporteri care au luat cu asalt baza de pregătire de la Săftica. Suporterii se află în conflict cu conducerea clubului și cu finanțatorul Ionuț Negoiță, după ce acesta l-a dat afară pe antrenorul Mircea Rednic.

Eugen Neagoe are 51 de ani, a fost un important jucător al Universității Craiova, dar a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo în sezonul 1997-1998, marcând șase goluri. În mare parte a sezonului trecut, Neagoe a antrenat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe cu care a reușit, în premieră, calificarea în play-off.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here