Misiuni de ordine publică ale Jandarmeriei Iași  

0
308

În perioada 27–29 iulie 2019, mai multe echipaje jandarmi vor desfășura activităţi de asigurare a ordinii publice la o serie de evenimente, la care se estimează participarea unui număr mare de persoane.

Echipajele de jandarmi ieșeni se vor afla în misiune la manifestările cultural artistice prilejuite de zilele  comunelor Dobrovăț și Oțeleni, la Festivalul Tradițional din Parcul Expoziției și la manifestările organizate cu ocazia Zilei Imnului Național, care se vor desfășura în data de 29 iulie, în Piața Tricolorului.

De asemenea, jandarmii ieșeni participă la activități de prevenire și combatere a actelor ilegale din cadrul domeniului silvic.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale.

Jandarmeria Iași recomandă participanților la diferitele evenimente organizate să urmeze regulile impuse de organizatorii manifestărilor, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

 Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here