Se spală conductele. A nu se consuma apa pe timpul zilei!

0
561

În mai multe zone din județul Iași este recomandată evitarea consumului de apă din rețea pe timpul zilei, când sunt efectuate anumite lucrări.

În scopul spălării și igienizării rezervorului de 300 mc capacitate din Sculeni, de miercuri 31 iulie 2019, ora 07.00 până joi 1 august 2019, ora estimată 19.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Sculeni, Victoria, Frăsuleni, Șendreni, Luceni și Icușeni, comuna Victoria.

De asemenea, timp de aproape două săptămâni, până în dată de 9 august 2019, în localitățile Trifești, Zaboloteni, Hermeziu și Vladomira vor fi efectuate,  de către ApaVital, operațiuni de spălare a tronsoanelor de conducte aferente rețelelor de distribuție a apei potabile.

Din acest motiv, în perioada menționată, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomandă utilizatorilor să nu utilizeze apă furnizată pentru consum casnic, la funcționarea mașinilor de spălat sau a centralelor termice de încalzire.

Tot în perioada 29 iulie – 9 august 2019 (inclusiv), în localitățile Probota, Perieni și Bălteni vor fi efectuate operațiuni de spălare a tronsoanelor de conducte aferente rețelelor de distribuție a apei potabile.

Ca atare, în perioada menționată, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomandă utilizatorilor să nu utilizeze apă furnizată pentru consum casnic, la funcționarea mașinilor de spălat sau a centralelor termice de încalzire.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat operațiunilor de spălare a conductelor. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot sună la numărul de telefon 0232.969”, se arata in precizarile de la  ApaVital Iași.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here