FOTO: Tânăr, la un pas să nu mai ajungă în faţa ofiţerului de stare civilă din cauza unui şofer inconştient

0
1311

Un tânăr ieşean a fost pe punctul de a nu mai ajunge în faţa ofiţerului de stare civilă pentru a-şi uni destinele cu iubita lui, din cauza unui şofer inconştient care putea provoca o trageie.  Totul s-a produs în jurul orei 18.00, pe bdul Păcurari, în intersecţia Moara de Foc. Un tânăr vitezoman în vârstă de 25 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca BMV, din cauza vitezei excesive şi a nepăstrării distanţei regulamentare faţă de autoturismul din faţa sa a provocat un carambol în care au fost implicate trei autovehicule: BMW-ul, un VW şi un Seat. Potrivit martorilor, conducătorul BMW – ului, la intersecţia de la Moara de Foc, nu a anticipat că semaforul  îi va interzice trecerea, iar pentru a evita impactul cu autovehiculul din faţa sa a tras de volan, a intrat pe sensul opus, iar pentru a evita coliziunea cu autoturismul Seat care venea pe banda doi de circulaţie a tras stânga de volan pentru a intra pe banda 1. Cu toate acestea, impactul nu a putut fi evitat şi acroşat autoturismul marca Seat la volanul căruia se afla viitorul însurăţel ce urma să aibă cununia civilă peste o săptămână.

În urma impactului, BMW-ul s-a răsucit şi a intrat în coliziune cu VW în care se afla şoferul şi mama acestuia. La faţa locului au ajuns două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi şi SMURD, care au preluat victimele şi le-au acordat primul ajutor.

În urma carambolului au existat cinci victime, dintre care doar una, mama şoferului din VW, necesitând transportul la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii i-au testat pe cei trei conducători auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ei au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii carambolului.

Întrebat de reporteri cum s-a produs accidentul care se putatea transforma într-o tragedie, şoferul de pe BMW a refuzat să facă vreo declaraţie.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here