Fonduri europene pentru pomicultură

0
633

O nouă sesiune de depunere a proiectelor in domeniul pomicol va fi deschisă in perioada 19 august 2019 – 31 ianuarie 2020. Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale (MADR) anuntă lansarea sesiunii de depunere a cererilor de finantare pentru submasura 4.2a – Investitii în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol, prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Investitiile sprijinite în cadrul acestei submasuri sunt destinate întreprinderilor de prelucrare si comercializare a fructelor si marketingul produselor din fructe pentru modernizarea si crearea de unitati de procesare, introducerea de noi tehnologii pentru dezvoltarea de noi produse si procese tehnologice, cresterea valorii adaugate a produselor din sectorul pomicol, îmbunatatirea controlului intern al calitatii, cresterea numarului de locuri de munca. Alocarea financiara pentru sesiunea continua de aproape 30 de milioane de lei.

Solicitantii eligibili pentru sprijinul acordat prin submasura 4.2a sunt întreprinderile (microîntreprinderi, întreprinderi mici si mijlocii, conform Legii 346/2004 privind stimularea înfiintarii si dezvoltarii întreprinderilor mici si mijlocii precum si întreprinderi mari, cooperativele si grupurile de producatori care realizeaza investitii corporale si necorporale pentru procesarea si marketingul produselor agricole.

Depunerea cererilor de finantare pentru submasura 4.2 a se va face on-line pe https://online.afir.info/ , conform precizarilor din Ghidul Solicitantului, începând cu data de 19 august 2019, ora 09:00.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here