Apă potabilă cu porția în județ

0
424

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele de apă din rezervoarele de înmagazinare ApaVital se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 1 – 30 septembrie 2019, pentru refacerea rezervelor de apă potabilă a rezervoarelor de 2500 mc și 200 mc capacitate din localitățile Satu Nou și Munteni, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, între orele 06.00 – 23.00 către utilizatorii din localitățile Belcești, Tansa, Văleni, Satu Nou și Munteni  din comuna Belcești.

De asemenea,  în aceeasi perioada 1 – 30 septembrie 2019, pentru refacerea rezervelor de apă potabilă a rezervorului de 750 mc capacitate din localitatea Focuri, ApaVital va furniza   apă potabilă după program, zilnic, între orele 06.00 – 23.00 către utilizatorii din localitatea Focuri, comuna Focuri.

ApaVital reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

Luni 2 septembrie 2019, în intervalul orar estimat 07.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitatea Dagâța, in scopul înlocuirii unei vane defecte.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.  

 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here