(FOTO/VIDEO) Poliţia vă solicită sprijin! Individul din poze a furat din mers şi a golit cardul

0
1100

UPDATE: A fost prins hotul care a furat din geanta unei tinere care mergea pe pietonal. Acesta a fost găsit pe Aeroportul Iași cu intenția de a fugi din țară. Se numeste Valentin Chiriac, are 35 de ani si este din Cozmesti. A fost retinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei persoane  de interes în instrumentarea unui dosar penal.

 Bărbatul din imaginile alăturate este o persoană de interes într-un dosar penal înregistrat la nivelul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operațiuni în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic. Acesta a furat din mers un portofel din geanta purtată pe umăr de o tânară, in zona Piata Unirii, după care a utilizat cardul acesteia. In portofel mai era si o sumă de bani pe care si-a insusit-o. Alături de hoţ, pe tot parcursul operaţiunii a stat un alt individ (cel in tricou alb si cu tatuaje), care prin atitudinea sa l-a susţinut  in acţiunea de furt.

 

Cei care pot oferi informaţii care să ajute la soluţionarea cauzei sunt rugaţi să contacteze Poliţia Municipiului Iaşi – Biroul de Investigaţii Criminale  la numerele de telefon 0232 302 604 sau la 112.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here