O fetiță pe bicicletă n-a mai avut nici o șansă să rămână în viață

0
1229

UPDATE: Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore.

În această seară, în satul Mânzătesti, comuna Ungheni-Iași, un copil de 8 ani a fost lovit de un autoturism, după producerea impactului, șoferul continuîndu-și drumul, fără a opri. Martorii au sunat la 112 și s-a intervenit cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de Prim Ajutor. După  efectuarea manevrelor de resuscitare, victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Sf. Maria din Iași, unde a decedat în scurt timp de la internare.

Potrivit martorilor, fetiţa a ieşit pe bicicletă din parcul amenajat in curtea scolii şi a încercat să traverseze strada pe o trecere pe pietoni marcată doar cu indicator.

Șoferul  care conducea un autovehicul marca Peugeot în momentul impactului, a fost prins de polițiști aproape de Holboca. Acesta se numește Viorel Bulai și are 61 de ani. Vecinii lui spun că acesta este suferind, fiind de mai multe ori operat de cancer. Aceștia s-au arătat surprinși că medicul de familie nu a anunțat Poliția spre a-i fi retras dreptul de a conduce, dată fiind starea sa de sănătate.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here