Patronul de la Cramele Ţibu s-a spânzurat

0
1965

Un cunoscut om de afaceri din Iași, viticultor de renume cu crame și  magazine în Iași și în țară, a fost găsit atârnând în ștreang la locuința sa din Tomești. Este vorba de Mihai Ţibu în vârstă de 49 de ani.

Salvatorii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Mihai Ţibu. Asupra sa a fost găsit un bilet adresat familiei prin care își explica gestul făcut.

Absolvent în 1997 al Facultății de Horticultură din cadrul USAMV Iași, Mihai Ţibu era administratorul firmei MDT Agricol din Tomești care administra  Domeniul viticol Ţibu. Acesta are în componenţa sa 40 ha viţă de vie pe rod şi 37 ha plantaţie tânără, obţinută prin accesarea fondurilor europene de reconversie. Plantaţiile de viţă de vie sunt situate în Podgoria Iaşi – Bucium, Iaşi – Şorogari, zona din N-E României, aşezată în Podişul Moldovei, la o altitudine de 200 – 300 m la 30 km de râul Prut.

În cadrul unui interviu, Mihai Tibu spunea: „Fac parte dintre acei «frumoşi nebuni», cum scria un mare scriitor, care speră din toată inima că visele lor se vor împlini şi am credinţa că peste câţiva ani vinurile de Bucium, Copou sau Şorogari vor fi din nou prezente în magazine şi pe masa consumatorilor“. Nu a mai apucat să-și vadă visele împlinite.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here