Un nou subprefect la Iași

0
435

De luni, Iașiul are un nou subprefectin persoana lui Constantin-Adrian Blanaru. În ședința de  ieri, Guvernul a adoptat o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Iaşi de către  Blănaru Constantin-Adrian.

Adrian Blanaru s-a născut la 13 septembrie 1972 și a absolvit, în 1996, Finanțe și Bănci  la Facultatea de Științe Economice de la Universitatea  “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. De asemenea, deține diplomă de Doctor în domeniul Relații economice internaționale, obținută la aceeași universitate. Având numeroase stagii de pregătire în străînătate, noul subprefect interimar are în spate peste 20 de ani de carieră universitară, timp în care a ocupat și mai multe poziții în administrația ieșeană. A lucrat în cadrul Consiliului Județean Iași, la Compania de Transport Public, dar și la Direcția Regională de Finanțe din cadrul Primăriei municipiului Iași. A fost consilier superior și la APIA-Centrul Neamț.

Adrian Blanaru deține un apartament în Român-Neamț, 2 autoturisme Opel și Kia, 5000 mp teren forestier la Dumesti-Iași și a realizat în 2018 venituri de de peste 84.000 lei. Soția să lucrează la Banca Transilvania și în 2018 a obținut venituri de aproximativ 31.000 lei. Datoriile familiei totalizează 212.000 ron la Banca Transilvania și Raiffeisen Bank.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here