“Voi vota moțiunea împotriva Guvernului Dancilă cu ambele mâini”

0
183

Deputatul Petru Movilă a susținut  în plenul Parlamentului o interventie, precizand  că din 2017 și până în prezent, Partidul Social Democrat (PSD) a avut trei guverne  cu un număr impresionant de miniștri și totuși, n-au făcut nimic pentru județul Iași. De asemenea, Petru Movilă a precizat că va vota moțiunea împotriva Guvernului Dancila cu ambele mâini.

‘Stimate domnule președinte, stimați colegi de la PSD. Trei guverne a avut PSD în ultimii ani și niciunul dintre foștii și actualii colegi ai dumneavoastră nu a ridicat un deget pentru proiectele județului Iași. Trei guverne și toate au reușit performanță de a face istorie. Cei mai puțini bani alocați pentru județul Iași, cele mai puține investiți, Austostrada Iași – Târgu Mureș este haos, iar în instituțiile ieșene au ajunși directori doar din Neamț și Bacău și lista realizărilor poate continuă. De aceea, stimați colegi, eu voi susține fără nicio rezervă moțiunea de cenzură inițiată de Partidul Național Liberal (PNL).Tot din punctul meu de vedere spun clar că nu aveam dreptul să ratăm această șansă, nu avem dreptul să ratăm tragerea glonțului de aur care să ducă Guvernul PSD acasă. Din punctul de vedere al Partidul Mișcarea Populară (PMP) toate lucrurile sunt clare, am transmis lista cu semnături tututror colegilor, deputați și senatori și ne-am asigurat că vor fi prezenți atunci când în Parlament se va dezbate și se va vota moțiunea de cenzură. Între partidele care susțîn această moțiunea de cenzură nu trebuie să existe niciun fel de fisură, nu trebuie să existe orgolii și trebuie să se înțeleagă că momentul politic și istoric este mai important decât orgoliile personale.

Orice întârziere în a depune moțiunea de cenzură este un câștig pentru PSD. Din păcate, de-a lungul timpurilor s-a creat o zona de migratori politici care într-o zi sunt la PSD, într-o zi la Pro România. Este rușinos faptul că  există asemenea membri ai Parlamentului care se vând la bucată. Cred că este momentul să facem curățenie atât în Parlament cât și în Guvern, dar mai ales să aducem speranța faptului că în România lucrurile pot intră pe un făgaș normal. Avem nevoie de parteneri de discuție serioși, de oameni care să înțeleagă că județul Iași este parte din România, că avem nevoie de autostrăzi, de spitale și de o justiție corectă. Voi vota această moțiune pentru că ieșenii nu sunt cetățeni de rangul doi în această Românie, așa cum am devenit în ultimii ani. Voi vota cu speranța că viitorii minstri vor înțelege că Iașul este unul dintre cele mai importante județe și că nu poate fi ignorat”, a spus deputatul Petru Movilă.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here