Jandarmii în misiune de asigurare a ordinii publice

0
523

În perioada 27-30 septembrie 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfăşura activităţi de asigurare a ordinii publice la 20 manifestări care vor avea loc in spaţiul public şi la care organizatorii așteaptă participarea unui număr mare de persoane.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale.

Evenimentele la care se va asigura ordinea publică urmează să se desfășoare atât în municipiul Iași, cât și în alte localități din județ.

Astfel, pe lângă manifestările cultural-artistice și sportive din mun. Iași, care se vor desfășura în zonele Copou, Lăpușneanu, Plopii fără soț, Nicolina și Oancea, jandarmii  vor fi în misiune și la manifestările cultural-artistice de la Cotnari, Târgul Meșteșugarilor de la Miclăușeni și manifestările sportive din Răducăneni, Belcești, Heleșteni și Golăiești.

De asemenea, se vor asigura măsuri de ordine cu prilejul evenimentului „Bun venit la UAIC”, în data de 29 septembrie 2019, iar luni, 30 septembrie a.c. la concertul din Campusului Studențesc Tudor Vladimirescu.

Pentru evitarea  incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte și să aibă un comportament decent, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here