Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent sâmbătă la Iaşi!

0
376

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent sâmbătă 5 octombrie, la Iaşi, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord – Est. Întâlnirea va avea loc la Providenţa, începând cu ora 11.00, unde vor fi primite delegaţiile judeţelor Moldovei.

În cadrul evenimentului vor avea loc alocuţiuni susţinute de preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele PNL, Ludovic Orban şi lideri ai organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est.

Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele României se află la Iaşi, prima fiind în luna ianuarie când Iaşul a primit titulatura de „Capitală Istorică a României”, urmată de lansarea primei dezbateri în cadrul proiectului prezidenţial „România Educată”, din luna mai.

Preşedintele PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a subliniat atenţia pe care preşedintele României o acordă Iaşului şi Regiunii de Nord – Est cât şi importanţa prezenţei Administraţiei Prezidenţiale în sânul Moldovei.

            „Nu ne mai permitem să asistăm la batjocura și umilințele pe care PSD ni le livrează de 3 ani, fapt pentru care consider că este un demers de responsabilitate civică și politică să recredibilizăm instituțiile statului și să clădim o Românie normală! Fac un apel public către antreprenori, reprezentanți ai societății civile, ai mediului economic și academic, politicieni sau simpli cetățeni, reprezentanți ai profesiilor liberali și către toți oamenii de bună credință, să vină alături de proiectul președintelui Klaus Iohannis, să se implice activ în următoarele luni de campanie și împreună să oferim Iașului și României un climat de stabilitate, prosperitate și normalitate socială!”, a declarat Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here