Persoanele vârstnice sărbătorite la Iaşi

0
154

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Iasi a celebrat astăzi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice prin trei evenimente de care s-au bucurat sute de ieşeni.

Astfel, în Parcul Expoziţiei a avut loc un spectacol de muzică şi dansuri populare susţinut de ansamblul folcloric al Companiei de Transport Public Iaşi, urmat de acordarea de diplome şi organizarea unei tombole pentru cele 500 de persoane beneficare ale serviciilor asigurate de Direcţia de Asistenţă Socială.

Şi la Căminul de Pensionari „Sf. Cuvioasa Parascheva” a fost organizat un program special, care a cuprins un spectacol de cântece şi dansuri populare susţinut de Grupul folcloric „Florile Tarcăului” format din elevii Școlii Gimnaziale „Iulia Hălăucescu” din Tarcău, judeţul Neamţ, o piesă de teatru pusă în scenă de membrii grupului „Înşiră-te mărgărite”, coordonat de Sorina Simionescu, precum şi un moment de cântece şi dansuri populare interpretat de membrii Asociaţiei Studenţilor Ortodocşi Români Iaşi.

Persoanele vârstnice au fost sărbătorite şi la Căminul de bătrâni „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena”, unde au avut loc o întâlnire eveniment „La braţ cu seniorii”, prilej de depănare a numeroase amintiri de către veteranii instituţiei, precum şi un program artistic oferit de Ansamblul „Izvorul Copoului” al Colegiului Garabet Ibrăileanu din Iaşi.

Primarul Mihai Chirica a fost alături de seniorii Iaşului, transmiţându-le un mesaj de recunoştinţă şi apreciere pentru contribuţia acestora la dezvoltarea comunităţii ieşene. „Dumneavoastră – seniorii acestei cetăți – sunteți cei mai în măsură să ne dați cele mai utile sfaturi pentru viață, să ne arătați cele mai potrivite căi de urmat pentru a reuși în proiectele noastre, să ne revelați ce contează cu adevărat în această lume! De Ziua Seniorilor, eu vă doresc sănătate, bucurii și multe împliniri alături de cei dragi!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here