Răspunsul primarului Chirica la rezoluția deputatului Bodea

0
421

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a lansat un răspuns dur  la rezoluția deputatului  Marius Bodea. Intr-o declaratie de presa, primarul municipiului Iasi se arata amuzat de documentul emis de deputatul PNL.

Iată declarația primarului Mihai Chirica:

„Am citit cu amuzament așa-zisa «rezoluție» a «deputatului zero» Marius Bodea în urma declarațiilor mele publice privind susținerea pe care o acord candidaturii domnului Klaus Iohannis la un nou mandat de președinte al României. În lipsa oricărui rezultat pentru comunitatea locală și pentru țară, acest «deputat zero» are o singură preocupare – eu, Mihai Chirica – atât ca parlamentar plătit degeaba din banii ieșenilor, cât și ca etern candidat la funcția de primar al municipiului Iași.

Cred că este suficient să reamintesc că la ultimele alegeri, cele europarlamentare, filiala condusă de Marius Bodea a luat un scor mult sub media națională și cea județeană, adică doar 18% față de 27%. Nici nu este de mirare când, la alegerile locale din 2016, Marius Bodea a reușit „performanța” să ia cu 6% mai puțin în calitate de candidat la funcția de primar decât colegii săi care au candidat la Consiliul Local…

Înțeleg în aceste condiții de ce simte amenințat. Este rușinos să fii mereu doar ciuca bătăilor! Tocmai cu scopul de a abate atenția atât a ieșenilor, cât și a adevăraților lideri PNL de la contraperformanțele electorale ale filialei locale, Marius Bodea întreține premeditat o atmosferă de confuzie.

Să fii întotdeauna sub scorul partidului, așa cum este «deputatul zero» Marius Bodea, să fii responsabil de campania electorală a domnului președinte Klaus Iohannis în municipiul Iași și să refuzi un sprijin necondiționat – acesta este o dovadă de lipsă de responsabilitate, de infantilism, ba chiar de prostie… politică.

Dar tot ceea ce contează acum este că domnul președinte Klaus Iohannis se poate baza pe sprijinul meu. După ce domnul Klaus Iohannis va câștiga un nou mandat de președinte al României, rămâne de văzut ce decizie voi lua”.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here