Veolia Energie începe furnizarea agentului termic

0
350

Veolia Energie Iaşi SA este pregătită să deruleze manevrele de pornire a sezonului de încălzire 2019 – 2020 în zilele de 7 şi 8 octombrie. Măsura este luată în urma analizei temperaturilor înregistrate în ultimele nopţi, a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile şi a întrunirii condiţiilor prevăzute de lege în acest sens.

Ca de obicei, Veolia Energie Iaşi SA va lucra în regim de permanenţă, 24 de ore din 24, cu echipe suplimentare dedicate intervenţiilor de urgenţă, în cazul apariţiei unor avarii la instalaţiile interioare ale clienţilor.

Toate punctele şi modulele termice exploatate de Veolia Energie Iași SA funcţionează automat şi încep să furnizeze încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, aşa cum este înregistrată de senzorii exteriori montaţi la fiecare punct sau modul termic. Atunci când temperatura exterioară depăşeşte 14 grade, punctele şi modulele termice se opresc automat, în aşa fel încât clienţii să beneficieze de încălzire exact când este nevoie, în funcţie de temperaturile exterioare.

Până în momentul de faţă, Veolia Energie Iaşi SA a început furnizarea căldurii către mai mulţi clienţi racordaţi direct la magistralele de termoficare şi alimentaţi prin modulul termic individual. Este vorba de instituţii de învăţământ (creşe, grădiniţe, licee), instituţii sanitare, hoteluri sau sedii de birouri.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here