Restricții de circulație pe aleea Strugurilor

0
229

Începând de luni, 21 octombrie până miercuri, 23 octombrie, între orele 6.45 și 19.00, în funcție de condițiile meteorologice, constructorii contractați de Primăria Municipiului Iași vor face lucrări de modernizare constând în turnarea straturilor de mixtură asfaltică pe aleea Strugurilor, pe o distanta de aproape 1 km.

În perioada menționată, accesul pe tronsonul  din aleea Strugurilor va fi permis doar pentru autovehiculele de intervenție (poliție, ambulanță, pompieri etc.). Lucrările de modernizare a aleii Strugurilor fac parte dintr-un proiect care include și strada Strugurilor și aleea Tudor Neculai.

Modernizarea arterelor rutiere menționate constă în realizarea unei îmbrăcăminţi din mixturi asfaltice cilindrate la cald, corectarea profilului longitudinal şi transversal al străzilor, amenajarea de rigole pentru asigurarea scurgerii apelor pluviale, refacerea trotuarelor, montarea bordurilor, precum și aducerea la cotă a căminelor de canalizare și a gurilor de scurgere.

Lucrările sunt executate de asocierea SC Conest SA – SC Mecon Iași SRL în cadrul unui contract în valoare de 15.453.258,15 lei, fără TVA (18.389.377,2 lei, cu TVA).

 

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here