Petru Movilă: „Dupa 4 ani, un Colectiv se poate întampla, din nou, oricând”

0
628

Incendiul din clubul Colectiv care a avut loc în noaptea de  30 octombrie 2015, în incinta unui club situat dintr-o fostă hală a fabricii Pionierul, dă în continuare subiect de discuții controversate. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album.

Deputatul Petru Movilă (PMP) a transmis un mesaj prin care îşi exprimă indignarea cu privire la indiferenţa ce s-a manifestat  în această tragedie. Acesta consideră că ceea ce s-a întâmplat la Colectiv se poate repeta oricând.

„După 4 ani de zile, un Colectiv se poate întâmpla, din nou, oricând. Nu s-a făcut nimic, dar absolut nimic, pentru a nu se mai întâmpla o tragedie de acest gen. Toți cei care s-au perindat pe la guvernare și cărora zilele astea le curg balele după ciolan, ar trebui să se ascundă de rușine. Același Ponta care și-a dat demisia din cauza Colectiv, își negocia cu mândrie o poziție în noul Guvern. Cioloș care a preluat guvernarea și care n-a lăsat nimic semnificativ în urmă lui și care n-a arătat nici cea mai mică urmă de interes pentru ce s-a întâmplat.

Toți cei care au urcat pe scările Guvernului de atunci până în prezent se fac vinovați de faptul că nu au corectat nimic în sistem. Filmul care a apărut astăzi este o palmă peste obrazul multor instituții. Cel mai mult frapează lipsa de umanitate a unor oameni dar și modul în care s-a făcut pierdut acest film, care arată cu exactitate ce s-a întâmplat în acea seară. Cât de pregătiți suntem pentru o tragedie când cărăm morții pe paleți de lemn într-o lipsa totală de organizare și coordonare din partea instituțiilor care ar fi trebuit să reacționeze exemplar. Jale. Toți cei care sunt parte din acest sistem macabru trebuie să plece acasă”, a declarat Petru Movilă.

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here