Incendii in miez de noapte la tomberoane

0
736

In cursul noptii trecute au avut loc mai multe  incendii  la containerele pentru resturi menajere, fiind incendiate 14 containere de pe strazile Petre Tutea, Olari  si  Lacului.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orelor 03.00, la locul incendiilor au ajuns 5 echipaje de pompieri din cadrul ISU Iasi care au reusit sa stinga flacarile. In cazul incendiului de pe strada Lacului pompierii au fost nevoiti sa stinga si flacarile care s-au propagat la o autoutilitara care a ars in proportie de 40%.

In jurul orelor 3:20, politsti locali din cadrul Serviciului Interventii au identificat o persoana in zona Nicolina, aproape de punctele gospodaresti incendiate care corespundea semnalmentelor date de Dispeceratul Politiei Locale, respectiv inaltime medie, imbracata cu un hanorac de culoare maro. Este vorba despre un barbat care locuieste pe str. Orientului si a fost condusa si predată la Sectia 5 Politie pentru cercetari.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here