Premiu național pentru Casa de Cultură a Studenților din Iaşi

0
240

Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost premiată la Gală Tineretului din România, organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, sâmbătă, 26 octombrie 2019, la Iași. Casa de Cultură a Studenților din Iași a primit locul I pentru cel mai bun proiect studențesc derulat de către CCS /Complexul Cultural Sportiv.

Studenţii s-au înscris în concurs cu două proiecte: Festivalul Artei și Creației Studențești „Gaudeamus” si Festivalul Studenților Ieșeni „FEstudIS”.

„Această distincție e o mare bucurie pentru noi. Le mulțumim tuturor studenților care s-au implicat de-a lungul celor șase ediții în organizarea și participarea acestui eveniment. De șase ani, prin acest proiect ne propunem să valorificăm potențialul artistic și creator al tinerilor ieșeni, prin implicarea acestora în crearea de momente artistice în diferite domenii precum: umor, dans, interpretare muzică live, interpretare solist muzică live, creare trupă muzică live, creație solist muzică live, expoziție, creație literară, grupuri vocale, teatru, film.” a spus Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

S-au dat premii pentru:

  1. Cel mai bun proiect de tineret derulat de către un Centru de tineret din cadrul Direcției Județeane pentru Sport și Tineret
  2. Cel mai bun proiect de tineret derulat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret/ Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București
  3. Cel mai bun proiect studențesc derulat de către Casa de Cultură a Studenților/ Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei.

Au fost acordate și două premii speciale, pentru următoarele categorii:

  1. Junior ONG – cel mai bun proiect derulat de o organizație neguvernamentală, înființată recent (2 ani)
  2. Premiu de popularitate
  3. Activitatea de tineret și studențească de la nivelul Direcțiilor Județene pentru Sport și Tineret – DJST /Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București – DSTMB/ Caselor de Cultură ale Studenților – CCS/ Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei – CCSS Tei.

 

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here