A murit Mihai Constantinescu!

0
463

Mihai Constantinescu a murit in aceasta seara, în jurul orei 19:10, după un stop cardio-respirator. Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Mihai Constantinescu se afla de pe 14 mai internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Mihai Constantinescu a cântat practic toată viața, deși nu a avut de la inceput prea multe studii în domeniu. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. Cu un an inainte a terminat Școala Populară.

Mihai Constantinescu a facut parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 a intrat în grupul Mondial. Cam tot atunci au început să-i apară primele piese. “Păpușa” este una dintre ele.

Mihai Constantinescu mai cânta cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin.

Abia în anul 1999 a editat în format single celebra piesa «Iubiți și câinii vagabonzi».

A făcut multe turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în America și în câteva state din Vestul Europei. În 2002 a primit Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii.

 

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here