SEARA ASISTENȚILOR SOCIALI DIN MOLDOVA, ediția a II-a

0
1385

UPDATE 15 noiembrie 2019: Seara asistenților sociali din Moldova, ediția a II a a fost un eveniment deosebit datorită invitaților și a momentelor artistice. Au fost prezenți la eveniment  asistenți sociali, specialiști din domeniul social, cadre didactice universitare, studenți, masteranzi, doctoranzi din toate județele Moldovei. Nivel de organizare excelent si asta se datoreaza in principal, președintei Sucursalei Iași a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România, dr. Roxana Magdalena Necula si echipei sale.

Vom reveni cu detalii.

Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu” Iași si Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Iași organizează vineri, 15 noiembrie 2019, intre orele 18.00 – 20.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași  un eveniment de anvergură –  “SEARA ASISTENȚILOR SOCIALI DIN MOLDOVA”, Ediția a II-a.

Evenimentul își propune să reunească asistenții sociali și alți specialiști din domeniul social din toate județele Moldovei într-o atmosferă destinsă, plină de rafinament, alături de membrii Coralei Universitas din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Și la această ediție a Serii Asistenților Sociali din Moldova, prezentator va fi jurnalista radio-TV-Raluca Daria Diaconiuc.

La eveniment vor participa aproximativ 350 de asistenți sociali, specialiști din domeniul social, cadre didactice universitare și studenți din toate județele Moldovei.

Persoanele care doresc să participe la eveniment sunt rugate să confirme participarea la adresa de e-mail: [email protected] până la data de 12 noiembrie 2019 în vederea repartizării locurilor în sală.

Partenerii evenimentului:

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași,
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, Specializarea Asistență Socială,
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Teologie Romano-Catolică, Asistență Socială,
Arhiepiscopia Iașilor – Biroul de Asistență Socială al Centrului Eparhial,
Asociația Studenților și Absolvenților de Teologie Ortodoxă Asistență Socială din Iași,
Editura LUMEN,
Sucursala Teritorială Botoșani, Sucursala Teritorială Neamț și Sucursala Teritorială Suceava din cadrul Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România,
Asociaţia “Aproape de Oameni” Iași – A.D.O.

Sponsorii evenimentului:
Asociația pentru Sprijin Comunitar și Integrare Socială – ASCIS,
Cafea Noir,
KAMY’S WAY (accesorii, genți, încălțăminte),
AQUA CARPATICA,
ZOMZOM (servicii foto și filmare),
Asociația JUNIOR CHAMBER IAȘI,
ZENNA (rochie prezentatoare)

Parteneri mass-media:
JURNALUL IEȘEAN,
RADIO ROMÂNIA IAȘI,
RADIO TRINITAS,
TV APOLLONIA.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here