Ginecologia cu alcoolemia nu se pupă! A simţit-o pe propria-i piele un fost manager de spital

0
761

Fostul manager al Spitalului Municipal Pașcani, Costică Pânzaru, a fost din nou pratagonistul unui episod rutier de pomină. Acesta, în timp ce se deplasa către Pașcani, din direcția Ruginoasa, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autoturismul în parapeții de pemarginea drumului, în dreptul localității Blăgești. Sosiți la fața locului, agenții dela Rutieră și-au dat seama imediat că doctorul avea și altfel de probleme, de natură bahică. Testat cu aparatul etilotest, medicul pășcănean a rămas … mască: 1,21 mg alcool pur în aerul expirat! A fost condus la Spitalul pășcănean, pentru recoltarea de probe biologice, apoi la sediul Poliției, unde i s-a întocmit dosar penal.

Doctorul Costică Pânzaru, ginecolog de meserie, nu este la prima ispravă de acest fel,. În 2017 a suferit un accident spectaculos, la Costești, declarând că a încercat să evite o turmă de mistreți!


Warning: A non-numeric value encountered in /home/jriro/public_html/wp-content/themes/Newspaper1/includes/wp_booster/td_block.php on line 1009

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here