FOTO-VIDEO: Accident du două victime în Podu Roş

0
936

Două persoane au fost accidentate foarte grav, în această seară, în Podu Roş. Acestea, angajate în traversarea străzii prin loc nepermis, au fost izbite în plin de un autoturism marca Audi, care circula regulamentar. Una dintre victime, aflate în stare de ebrietate, a fost transportată în stare foarte gravă la spital.

Prima victimă, C. V,  bărbat în vârtsă de 23 ani a suferit un  traumatism cranian sever. Acesta a intrat în comă de grad IV, fractură luxaţie umăr stâng. Persoana a fost preluată de un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la Spitalul “Sf. Spiridon” pentru investigaţii de specialitate.

De asemenea, P. C, un bărbat în vârstă de 36 ani a ajuns pe mâinile mediilor şi transportat tot la Spitalul de urgenţe “Sf. Spiridon”. Pe el doar l-a atins, s a dezechilibrat si a cazut. (iniţial nu solicitase spitalizarea).

El a suferit escoriaţii frontale şi epistaxis anterior oprit. A fost preluat de un Echipaj SMURD de Prim Ajutor D1 şi transportat la Spitalul “Sf. Spiridon”. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

loading...

Comentarii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here